Over zwangerschaps-, baby- en kinderfotografie 

Als moeder van twee heerlijke meiden en oprechte kinderfan weet ik goed om te gaan met mama's in wording en kids. Elke leeftijd heeft zijn charme. Verlegen kinderen kunnen tijdens een shoot ineens loskomen en zich van een hele andere kant laten zien. Dit zijn de momenten waar ik intens van kan genieten.
Ik neem ruim de tijd voor een dergelijke sessie en voel mij niet te beroerd, als clown achter de camera te staan. Als iedereen er maar plezier aan heeft en het resultaat naar wens zal zijn. Trouwens ben ik van mening, dat een kind niet hoeft te lachen. Juist de momenten, waarop onze kleine helden hun 'ware aard' tonen leveren krachtige beelden op.

Tips zwangerschapsshoot: Tussen de 30 en 36 weken is je zwangere buik meestal het mooist. Kies voor eenvoudige kleding, mooie stoffen zijn van harte welkom. Het is beter om de uren voor de fotoshoot geen strakke broek of strakke sokken te dragen. Dit i.v.m. afdrukken van het elastiek. Uiteraard is Photoshop een redder in geval van...
Neem indien gewenst je eigen eerste knuffel of de eerste knuffel, schoentjes, echo-foto etc. van je kindje mee. Dan maak je een fotoshoot nog persoonlijker.
Beste tip: Kom met plezier naar de shoot en gooi alle spanning overboard. Pas dan kun je er echt van genieten. Het feit dat ik een vrouw ben, die ook ooit in verwachting is geweest wordt vaak als prettig ervaren.
Elke zwangere is bijzonder en mooi! Echt waar! Jammer genoeg maak ik wel eens mee, dat een zwangere de aangeboden fotoshoot liever uitstelt tot na de bevalling. Niet doen, zo zonde! Hier krijgt u spijt van, want dit is een buitengewoon speciale fase in uw leven! Een zwangerschap is en blijft een wonder! Om u gerust te stellen: Ik weet als fotograaf heus wel op welke manier ik u in het juiste (vleiende) licht kan zetten ;-)

Newborn-babyshoot:
Kunt u mij in uw huis een vrij hoekje van 3x3 meter bieden en bent u niet bang van een tijdelijke invasie van statieven, doeken, kussens etc. dan kom ik graag aan huis voor de eerste echte fotoshoot van uw kleintje. De aanwezigheid van een kraamhulp wordt door de ouders en mezelf vaak als prettig en makkelijk ervaren. Zij kan ons een handje helpen en op tijd een pauze inlassen.

Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Tomston