Over Vrij Werk 

Het zou zonde zijn, de fantasie van de kijker te ontnemen door precies uit te leggen, wat men ziet. Echter, een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad en geeft misschien juist wel aan, hoe bijzonder de meest gewone, kleine dingen om ons heen kunnen zijn. Wij moeten deze alleen bewust waarnemen.

Zo is de inspiratie van de serie 'Zwart Wit' (Lines) in de badkamer ontstaan. Een bijzondere lichtval, die mij tijdens het douchen opviel. Ik stond in een mum van tijd in mijn badjas te fotograferen. Deze serie is trouwens op glas verkocht.

De serie 'Sunwater' (Lines) ontstond op een ochtend tijdens onze vakantie. Het gezin lag nog heerlijk te slapen terwijl ik zittend op een steiger de opkomende zon bewonderde. Ik heb nou eenmaal iets met zonsop- en ondergangen. Het water leek wel vloeibaar goud en de bewegingen vormden interessante patronen. Het was een heerlijk ontspannende bezigheid.

Als fotograaf is het goed om zo nu en dan aan een serie te werken. Dit kan ook in vorm van een verhaal. In mijn geval speelt een oude koffer de hoofdrol, welke door nare omstandigheden van eigenaar wisselt.

Veel kijkplezier!

Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Tomston