Over 'Portrait' 

Men hoeft geen professioneel model te zijn om 'mooi' op een foto te staan. En wat betekent überhaupt 'mooi'? Dit is gewoon een kwestie van smaak. Ieder mens is uniek op zijn eigen manier, met zijn ervaringen en karaktertrekken. Juist de sporen van het leven maken een gezicht interessant.
Het belangrijkste is, dat de chemie tussen model en fotograaf klopt, dat men zich op zijn gemak voelt en dat de sfeer prettig is. Blijf vooral uzelf.
Tijdens een fotosessie geeft men zich eigenlijk een beetje bloot, letterlijk, soms ook figuurlijk. Ik beschouw het dan ook als een grote eer, diegene vast te mogen leggen. Het feit dat ik een vrouw ben, wordt met name door vrouwelijke modellen vaak als prettig ondervonden.

Tip: Kies voor kleding, waarin u zich prettig voelt, niet te strak en niet te los zittend. Strepen en drukke motieven raad ik af (Less is more).

LET OP! Nu ook met professionele visagie mogelijk!


Over dierenfotografie:

Soms wordt het gewoon vergeten: een portret van je huisdier. Dit is jammer, want meestal gaat het hierbij om je grootste vriend, een volwaardig gezinslid.  Het hoeft niet altijd een hond of kat te zijn. Denk ook aan een leuke foto van jou met jouw hamstertje, parkietje, een kom met je goudvisje erin, noem maar op...
Hoe leuk zou het zijn om zo een portret groot aan de muur in je huis- of kinderkamer te hebben!
Dierenfotografie is net als kinderfotografie een grote uitdaging. Als dierenliefhebber en –eigenaar ga ik deze graag aan.

Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Tomston