Glossybladen, billboards, tv-commercials… het leven lijkt soms een en al glamour en Photoshop blijkt een steeds betere vriend te worden. Het laatste vind ik jammer.

Natuurlijk is het te gek jezelf eens op een hele andere manier te tonen, de alledag laat immers bij de meeste mensen niet al te veel glamour toe. Ook ik maak dankbaar gebruik van de retoucheermogelijkheden in de digitale nabewerking, maar alles met mate. Het natuurlijke aspect mag wat mij betreft ook bij een glamourfoto niet ontbreken.

Daarnaast vind ik het van belang, dat het model zich op zijn/ haar gemak voelt en zichzelf kan blijven.  Een timide onzekere persoon zal niet ineens een kopie van Lady Gaga kunnen zijn. Met een goede communicatie voor en tijdens de shoot en een prettige gezellige sfeer kan wat mij betreft een verrassend resultaat niets meer in de weg staan.

Nieuwsgierig geworden? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Overigens kan tegen een kleine meerprijs een professionele visagiste uw make-up verzorgen.

Cadeaubonnen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Stuur e-mail



* Invoer verplicht
Website by Tomston